Results 1 to 5 of 5

Thread: USB 2 hub prob help

  1. #1
    Thundercats Ho! starbuck's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Portsmouth
    Posts
    1,329
    Thanks
    9
    Thanked
    29 times in 19 posts
    • starbuck's system
      • Motherboard:
      • P5K Deluxe Wi-Fi
      • CPU:
      • E6600
      • Memory:
      • 4gb
      • Storage:
      • 2x500gb Samsung spinpoint in raid 0, 320gb diamondmax SATA
      • Graphics card(s):
      • GT240
      • PSU:
      • Enermax Galaxy 850watt
      • Case:
      • Silverstone TJ05
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • Monitor(s):
      • 20" Dell(rebadged sony) trinitron CRT
      • Internet:
      • 20mb cable internet connection

    USB 2 hub prob help

    I have a usb 2 combo hub(with a card reader in same unit as 3 port hub) which was originally bought from ebay.
    No name on hub of manufacturer.
    Keeps connecting and disconnecting whatever is connected to it. Windows update does not search for a driver for it.

    Thought a driver update would fix it but don't know if there is a universal driver that would work. XP keeps saying usb device is not recognised but sometimes it is ok and works.

    help!
    I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    859
    Thanks
    6
    Thanked
    8 times in 8 posts
    Is it the type that plugs into an existing USB port?

    Also, what type of PSU are you using?

  3. #3
    Thundercats Ho! starbuck's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Portsmouth
    Posts
    1,329
    Thanks
    9
    Thanked
    29 times in 19 posts
    • starbuck's system
      • Motherboard:
      • P5K Deluxe Wi-Fi
      • CPU:
      • E6600
      • Memory:
      • 4gb
      • Storage:
      • 2x500gb Samsung spinpoint in raid 0, 320gb diamondmax SATA
      • Graphics card(s):
      • GT240
      • PSU:
      • Enermax Galaxy 850watt
      • Case:
      • Silverstone TJ05
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • Monitor(s):
      • 20" Dell(rebadged sony) trinitron CRT
      • Internet:
      • 20mb cable internet connection
    Quote Originally Posted by scrandman
    Is it the type that plugs into an existing USB port?

    Also, what type of PSU are you using?
    Yes it does plug into an existing usb port. PSU is std 450watt. I know it's not the PSU though as I plugged my own hub into my parents pc(another unamed one I got at ebuyer). It worked fine.
    I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    859
    Thanks
    6
    Thanked
    8 times in 8 posts
    Sounds like the hub is a duffer then.

    If you paid a lot for it, return it (although I'm not sure about ebay returns!)

    Alternatively, have some fun by opening it up and having a go at repairing it yourself.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    435
    Thanks
    0
    Thanked
    5 times in 3 posts
    Does the hub have its own power supply? I had similar problems with a four-port Belkin hub a couple of years ago when I tried to use it without its power supply plugged in - the instructions said it should work OK that way, drawing power from the computer, but it didn't. When I plugged the power supply in it worked fine.
    *
    Intel Core 2 Duo E8400 Socket 775 (3.0GHz), stock cooler, Gigabyte GA-EP43-S3L iP43 Socket 775, OCZ 4GB (2x2GB) DDR2 1066MHz/PC2-8500 Gold Memory, PowerColor HD 4870 1GB GDDR5 Dual DVI HDTV Out PCI-E Graphics Card, Seagate 1TB Hard Drive SATAII 7200rpm 32MB Cache, Arctic Power 500W PSU, Hann-G 19" widescreen
    Kitchen Table Browser: Dell XPS M1330 laptop
    On the Road: Alienware M14X laptop

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. USB Hub Help Please!
    By Smudger in forum PC Hardware and Components
    Replies: 21
    Last Post: 08-05-2006, 03:11 PM
  2. USB Hub and USB Parallel Cable
    By GFiSH in forum PC Hardware and Components
    Replies: 2
    Last Post: 15-08-2005, 05:03 PM
  3. USB Hub not enough power
    By spong_miester in forum PC Hardware and Components
    Replies: 3
    Last Post: 26-05-2005, 05:01 PM
  4. Weird Problems - Please Help!!
    By chez in forum PC Hardware and Components
    Replies: 4
    Last Post: 20-09-2003, 06:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •