Results 1 to 6 of 6

Thread: MSN Problems

  1. #1
    Sexual Force johnny02004976's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Cardiff
    Posts
    2,694
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    MSN Problems

    i seem to be having massive problems with MSN of late

    i log in fine, then after about 2 minutes it totally disconnects and cuts me off.

    i click 'connect now' and it connects pretty much straight away, only to be cut off again 2 minutes later

    Any ideas guys?
    Contrary to the odd name and translucent-grey color, Pocari Sweat does not taste like sweat
    Hardware:

    Main PC
    - See 'My System'
    Server - Athlon XP 1700+, 1GB, 500GB HD
    Laptop - Compaq AMD Turion 64 X2, 60GB HD, 1GB
    Media Centre Shuttle - P4 3.0 Skt 775 Shuttle, 1GB, 120GB HD
    NAS - 400GB
    Home Entertainment - Xbox 360 with 37" HD LCD TV, Acoustic Energy Aegis EVO A speakers (5,1), Yamaha RXV359 AV reciever
    Media Centre II - X2 4000+, 1GB, 400Gb Vista Ultimate


  2. #2
    HEXUS.social member Disturbedguy's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Manchester
    Posts
    5,056
    Thanks
    796
    Thanked
    464 times in 342 posts
    • Disturbedguy's system
      • Motherboard:
      • Asus Rog Strix Z370-H Gaming
      • CPU:
      • i7 8700K
      • Memory:
      • 16GB Corsair something or other
      • Storage:
      • 1 x Samsung 960 EVO (250GB) 1 x Samsung 850 EVO (500GB)
      • Graphics card(s):
      • GTX 1080Ti
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Monitor(s):
      • 32inch Samsung TV
      • Internet:
      • Crap
    could be problems with msn themselves or there could be a virus or piece of spyware that is causing the troubles.

    Scan your system and see

  3. #3
    Moderator chuckskull's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    The Frozen North
    Posts
    7,713
    Thanks
    951
    Thanked
    690 times in 463 posts
    • chuckskull's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-D3H
      • CPU:
      • 3570k @ 4.7 - H100i
      • Memory:
      • 32GB XMS3 1600mhz
      • Storage:
      • 256GB Samsung 850 Pro + 3TB Seagate
      • Graphics card(s):
      • EVGA GTX 980Ti Classified
      • PSU:
      • Seasonic M12 700W
      • Case:
      • Corsair 500R
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Monitor(s):
      • Asus VG278HE
      • Internet:
      • FTTC
    Check your system/BIOS time and timezone. If it's more than about ten minutes out it will cause you all kinds of problems with MSN.

  4. #4
    Sexual Force johnny02004976's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Cardiff
    Posts
    2,694
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    cool, thanks for the suggestions guys i'll try em out and report back
    Contrary to the odd name and translucent-grey color, Pocari Sweat does not taste like sweat
    Hardware:

    Main PC
    - See 'My System'
    Server - Athlon XP 1700+, 1GB, 500GB HD
    Laptop - Compaq AMD Turion 64 X2, 60GB HD, 1GB
    Media Centre Shuttle - P4 3.0 Skt 775 Shuttle, 1GB, 120GB HD
    NAS - 400GB
    Home Entertainment - Xbox 360 with 37" HD LCD TV, Acoustic Energy Aegis EVO A speakers (5,1), Yamaha RXV359 AV reciever
    Media Centre II - X2 4000+, 1GB, 400Gb Vista Ultimate


  5. #5
    HEXUS.social member Disturbedguy's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Manchester
    Posts
    5,056
    Thanks
    796
    Thanked
    464 times in 342 posts
    • Disturbedguy's system
      • Motherboard:
      • Asus Rog Strix Z370-H Gaming
      • CPU:
      • i7 8700K
      • Memory:
      • 16GB Corsair something or other
      • Storage:
      • 1 x Samsung 960 EVO (250GB) 1 x Samsung 850 EVO (500GB)
      • Graphics card(s):
      • GTX 1080Ti
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Monitor(s):
      • 32inch Samsung TV
      • Internet:
      • Crap
    but if the bios or system time was wrong wouldnt this happen all the time, he does say it has started happening of late which would tell me something that recently changed or was added to his system is causing the problem.

  6. #6
    Agent of the System ikonia's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    South West UK (Bath)
    Posts
    3,734
    Thanks
    39
    Thanked
    75 times in 56 posts
    or his system or bios time drifted of late........eg: a change.
    It is Inevitable.....


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My experience with Windows XP Pro x64 Edition
    By Paul Adams in forum Software
    Replies: 7
    Last Post: 20-04-2007, 11:59 PM
  2. Problems doing video capture with SB81P and VIVO
    By rohan_p in forum PC Hardware and Components
    Replies: 0
    Last Post: 26-05-2005, 10:02 AM
  3. Troubleshooting - Software & Driver problems
    By Steve in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2004, 06:30 PM
  4. MSN Messenger not working!
    By ajbrun in forum Software
    Replies: 13
    Last Post: 06-07-2004, 11:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •