Results 1 to 2 of 2

Thread: Gainward GLH 6600GT's with broken SLI?

  1. #1
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,269
    Thanks
    286
    Thanked
    829 times in 469 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10

    Gainward GLH 6600GT's with broken SLI?

    Vidilab are reporting that a BIOS issue in one of Gainwards 6600GT models prevents it from operating in SLI mode.

    However, in one of our tests we experienced an unpleasant and unexpected suprise. The very top of 6600GT cards, a card with a very short name (Gainward Ultra/1960 XP Golden Sample "Goes Like Hell", works at 540/1150 MHz), refused to work in SLI mode.

    Meanwhile, Leadtek's and nVIDIA reference 6600GTs work just fine, so you can't blaim the motherboard (which had its share of problems with drivers, BIOSes etc.).
    It would be interesting to see if anybody else can verify this. Vidilab's article on the matter can be found here.
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 28-11-2004, 08:23 PM
  2. NVIDIA's SLI - 6800 GT Performance
    By Steve in forum HEXUS Reviews
    Replies: 0
    Last Post: 24-11-2004, 08:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •