Results 1 to 5 of 5

Thread: Slight Motherboard Problem

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Margate
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Question Slight Motherboard Problem

    Hi guys.

    I'm wondering if you can give me your thoughts. We (being a computer retailer) have purchased a motherboard from a supplier, what we thought and were told it would be an EPoX board. What we got through was an ECS 760-M OEM with no CD or manual.. The no CD and manual can be dealt with but after talking to the suppliers, they say that it is the right board and that EPoX have been bought up by ECS?!?!?!? Is this true? I've not heard of anything like it as EPoX is a worldwide company and i've never even heard of ECS so they can't be that big?!?

    Is it possible that we've been a victim of some complete rubbish from the mouths of the supplier or are they really telling the truth and I had no-idea about this series of events.

    Your views would be extremely helpful

    Many thanks in advance

    Drew

  2. #2
    HEXUS.social member Agent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Internet
    Posts
    19,158
    Thanks
    732
    Thanked
    1,604 times in 1,043 posts
    ECS are http://www.ecsusa.com/ , they are a pretty big company that deals in OEM / PC world style mobo's. ie. mainly budget ones. Epox on the other hand, are considered enthusiast boards.
    Ive also heard nothing about ECS and Epox, which would have been fairly big news if it had of happened.

    Its a safe bet that they are trying to pull a fast one here.
    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    And by trying to force me to like small pants, they've alienated me.

  3. #3
    Resident abit mourner BUFF's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sunny Glasgow
    Posts
    8,067
    Thanks
    7
    Thanked
    181 times in 171 posts
    I'm pretty sure that ECS were making some boards under subcontract for EPoX.
    Maybe the EPoX tech will show up & sort the confusion.

    MSI P55-GD80, i5 750
    abit A-S78H, Phenom 9750,

    My HEXUS.trust abit forums

  4. #4
    HEXUS.social member Agent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Internet
    Posts
    19,158
    Thanks
    732
    Thanked
    1,604 times in 1,043 posts
    I know Abit had some work subcontracted to ECS, but i never knew Epox did.
    I wouldnt be supprised if this was the case though (as ECS seem to have huge resources), but google isnt showing anything after a few mins of searching (im not doubting you for a second Buff, its just id not heard of it before! )

    Still, if its advertised as an Epox mobo, youd think it would be Epox branded.
    Are the features exactly the same on both boards ?
    What was the model you odered, and the model you got ?
    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    And by trying to force me to like small pants, they've alienated me.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Margate
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Agent: I also did a google search and it found an ECS board no problem with that model and it looks exactly the same as the one I have. Infact, it's identical. Replace the ECS in the search with EPoX and it can't find it on Google.

    Here is the strange thing, on the delivery note the supplier has put it through as EPoX 760M. The Mobo has no brands on it at all apart from '760-M Rev: 1.1' It also has an SiS chipset?!? Socket 754 as well if that helps.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DVI problem, pc won't start! help needed.
    By snowwolf in forum Graphics Cards
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2010, 04:11 PM
  2. USB & Sparkle Motherboard Problem
    By Matthew in forum PC Hardware and Components
    Replies: 6
    Last Post: 09-05-2004, 08:44 AM
  3. Motherboard Problem
    By DeludedGuy in forum PC Hardware and Components
    Replies: 8
    Last Post: 11-02-2004, 04:24 PM
  4. Wierd Ati driver problem
    By Skii in forum PC Hardware and Components
    Replies: 5
    Last Post: 20-01-2004, 06:59 PM
  5. New Web Layout - slight problem.
    By TiG in forum HEXUS Suggestions
    Replies: 2
    Last Post: 25-08-2003, 03:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •