Results 1 to 3 of 3

Thread: OWA - not displaying the main box?

  1. #1
    DR
    DR is offline
    on ye old ship HEXUS DR's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    HEXUS HQ, Elstree
    Posts
    13,385
    Thanks
    1,035
    Thanked
    789 times in 358 posts

    OWA - not displaying the main box?




    I am not sure if this is a client issue, or might be down to the OWA config - since it works on other (non vista!) systems...

    I am running Vista and Office 2007....
    Last edited by DR; 09-11-2007 at 01:38 PM.

  2. #2
    No more Mr Nice Guy. Nick's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    10,021
    Thanks
    11
    Thanked
    316 times in 141 posts

    Re: OWA - not displaying the main box?

    I think thats an error with using Word as your email editing client...
    Quote Originally Posted by Dareos View Post
    "OH OOOOHH oOOHHHHHHHOOHHHHHHH FILL ME WITH YOUR.... eeww not the stuff from the lab"

  3. #3
    DR
    DR is offline
    on ye old ship HEXUS DR's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    HEXUS HQ, Elstree
    Posts
    13,385
    Thanks
    1,035
    Thanked
    789 times in 358 posts

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Icy Box or Vantec HDD enclosure
    By knight01 in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 5
    Last Post: 27-06-2006, 01:49 AM
  2. 3XS System - Broke Again!
    By Ross Stone in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 22
    Last Post: 25-05-2006, 12:52 PM
  3. NTL Digital box
    By Tobeman in forum Consumer Electronics
    Replies: 6
    Last Post: 08-04-2006, 10:20 PM
  4. Price check: My main box
    By DaftpuNk in forum PC Hardware and Components
    Replies: 9
    Last Post: 13-01-2004, 03:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •