Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 16 of 47

Thread: Getting the Following Blue Screen

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Getting the Following Blue Screen

    RIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

    These are the specifics:

    0 x 00000001 (0 x F7FBEFBD, 0 X 0000000Z, 0 X 00000001, 0 X F6A499FC)

    USB.SYS Adress F6A499FC) Base at F6A3D000

    What is going on?

    Cheers!

    Ronin.

  2. #2
    Monkey Apex's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Huddersfield
    Posts
    4,330
    Thanks
    793
    Thanked
    179 times in 114 posts
    • Apex's system
      • Motherboard:
      • Asus Z87M-PLUS
      • CPU:
      • Intel i5-4670K
      • Memory:
      • 16 GiB
      • Storage:
      • 6.0 TiB
      • Graphics card(s):
      • R9 480X
      • PSU:
      • 750
      • Case:
      • Node 804
      • Operating System:
      • Windows 7 64Bit
      • Monitor(s):
      • Dell U2410 24"
      • Internet:
      • 200Mb nTL Cable
    Driver issues m8...you installed new usb drivers ?



  3. #3
    Senior Member Kezzer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    4,863
    Thanks
    12
    Thanked
    5 times in 5 posts
    wrong forum

  4. #4
    Will work for beer... nichomach's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Preston, Lancs
    Posts
    6,137
    Thanks
    560
    Thanked
    138 times in 99 posts
    • nichomach's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-870A-UD3
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1055T 95W
      • Memory:
      • 16GB DR3
      • Storage:
      • 1x250GB Maxtor SATAII, 1x 400GB Hitachi SATAII
      • Graphics card(s):
      • Zotac GTX 1060 3GB
      • PSU:
      • Coolermaster 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 430
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • Dell 20" TFT
      • Internet:
      • Virgin Media Cable
    Plugged in new ISDN or ADSL modem?

  5. #5
    MD
    MD is offline
    Ex-HEXUS.net Staff MD's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    6,366
    Thanks
    18
    Thanked
    137 times in 60 posts
    • MD's system
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-M PRO
      • CPU:
      • i5 - i3570k
      • Memory:
      • 32GB Corsair Vengeance
      • Storage:
      • 2 x 256GB SSD's (Samsung and Crucial)
      • Graphics card(s):
      • NVidia 640
      • PSU:
      • Corsair 600W
      • Case:
      • Silverstone TJ08e MATX
      • Operating System:
      • Win 8
      • Monitor(s):
      • 24" Dell Flat Panel
      • Internet:
      • 60mb Virgin Media
    Is it a USB device, maybe a iRiver MP3 player you are trying to use?

    m@
    Please do not message me about Scan Free shipping, I no longer work for HEXUS.net

  6. #6
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I am using a USB modem, its the only USB device I use. Its a Fujitsu Modem. The Error, however, only happens when I pay Soldier of Fortune 2???

  7. #7
    Banned Shogun's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Redditch, West Midlands
    Posts
    2,396
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Unplug the modem when you are going to play it and see if it still happens.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by Shogun
    Unplug the modem when you are going to play it and see if it still happens.
    ROFL I dont ever play it single player; however, I guess I should try 1 player and uplug modem to test it. I will let you know. Cheers.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    I dont know why I pur river in front of that top line in my first post. The proper line is:

    IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

    Please Please Please


    Someone help me. I am screwd, Sof2 is crashing every 5 minutes, and I have a very important Clan War Tomorrow which I cannot afford to keep crashing on!!!!!! This is serious!!!!!!!!!!!!!!! Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Other times it just freezes, and locks up - and I have to press restart. Its only recently started doing this, and I have since installed no new hardware. What on earth is going on???? I'm in so much trouble!!!!

  10. #10
    HEXUS.social member Agent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Internet
    Posts
    19,159
    Thanks
    733
    Thanked
    1,605 times in 1,044 posts
    What PSU you got ? (you wouldnt belive how often this problem is caused by this).
    Other than that, make sure ALL your drivers are upto date.

    Have you always had this problem, or is it just recent ?
    If its a new issue, try to think of anything you may have installed (namely drivers and important system software), or any alterations in your hardware config.
    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    And by trying to force me to like small pants, they've alienated me.

  11. #11
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    This problem has suddenly occured, and I have not made any major hardware/software/driver changes. However, I have no updated all my drivers, but still no luck. In reference to the PSU, I have a Shuttle SN41G2

  12. #12
    Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bavaria, Germany
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Hi m8, say what OS are you using?

  13. #13
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    XP, sorry I forgot to mention that.

  14. #14
    Vive le pants! directhex's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    /dev/urandom
    Posts
    17,074
    Thanks
    228
    Thanked
    1,027 times in 678 posts
    • directhex's system
      • Motherboard:
      • MSI X99A Gaming 7
      • CPU:
      • Intel Core i7 5280k
      • Memory:
      • 32GiB ADATA DDR4
      • Storage:
      • Corsair Neutron XT 960GB
      • Graphics card(s):
      • MSI GTX 980 Gaming 4G Twin Frozr 5
      • PSU:
      • Corsair AX860i
      • Case:
      • NZXT H440
      • Operating System:
      • Ubuntu 17.10, Windows 10
      • Monitor(s):
      • Dell U2713HM
      • Internet:
      • FIOS
    IRQL stop errors are generic, and usually untraceable. they can be triggered by power issues, overheating, or another driver - e.g. i've had them for pluging in headphones whilst my pc is on, or a buggy graphics driver causing errors reported in a disk controller driver.

    there's no easy way to trace what causes them

  15. #15
    Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bavaria, Germany
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Try a new firmware on the modem. Fuji devices have some problems, so do Eumex.

  16. #16
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    110
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by directhex
    IRQL stop errors are generic, and usually untraceable. they can be triggered by power issues, overheating, or another driver - e.g. i've had them for pluging in headphones whilst my pc is on, or a buggy graphics driver causing errors reported in a disk controller driver.

    there's no easy way to trace what causes them
    I will try what tillyoubreakit suggested, but in the mean time, what might you suggest to do directhex- since the bluesreen is not my only problem. The other problem are the random freezes in sof2.

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 21-02-2004, 04:34 PM
  2. XP problems after bootup screen!
    By cm_uk in forum PC Hardware and Components
    Replies: 8
    Last Post: 05-02-2004, 07:11 PM
  3. Very blue
    By fraggie in forum Chassis and Mods
    Replies: 15
    Last Post: 12-11-2003, 07:24 PM
  4. blue screen
    By Cole in forum PC Hardware and Components
    Replies: 3
    Last Post: 26-10-2003, 07:49 PM
  5. SN41G2 horizontal lines on full screen video playback
    By hxrichard in forum PC Hardware and Components
    Replies: 1
    Last Post: 26-08-2003, 01:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •