Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 17 to 24 of 24

Thread: Windows Installation Fatal Error

  1. #17
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,269
    Thanks
    286
    Thanked
    829 times in 469 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10
    Just have your SATA driver diskette handy...
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  2. #18
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Durham
    Posts
    74
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    hey kez the WinXP boot floppies worked thanks, but what happens when they have finished is it comes to a screen where i have three options! First one is continue with the WinXP installation and to press enter, second is press R to repair a WinXP installation and the last one is just press F3 to quit with out installing XP!

    The thing is when i click to do any of the first two it tells me that there arent any hard drives installed on my computer, any ideas?

  3. #19
    Oh no!I've re-dorkalated! Jiff Lemon's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sunny MK
    Posts
    2,504
    Thanks
    80
    Thanked
    44 times in 41 posts
    Did you press F6 to load the SATA drivers?

  4. #20
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Durham
    Posts
    74
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    i did try pressing F6 when it finishes with the last disk, even the option doesnt come up! its that quick when its finished with the the last disc that i cant see the option to press F6 on the scroll bar along the bottom, there is stuff coming up on the scroll bar but after that a quick black screen and then that windows setup page

  5. #21
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,269
    Thanks
    286
    Thanked
    829 times in 469 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10
    You press F6 at the beginning of loading the FIRST disk (look at the bottom for the prompt), if I remember correctly.

    You press it then... and once the whole thing has loaded, it asks you to load 3rd party SCSI/RAID drivers.

    If you've got no data you need on the drive (which I gather you haven't) I'd start afresh with a new install.
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  6. #22
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    3rd Rock from the sun..
    Posts
    462
    Thanks
    15
    Thanked
    4 times in 3 posts
    • Dave_07's system
      • Motherboard:
      • MSI X99A Gaming 7
      • CPU:
      • Intel Core i7 5930k (6 core) @ 4.3Ghz
      • Memory:
      • 16Gb Corsair DDR4 2800Mhz
      • Storage:
      • 2x 500Gb SSD's (Raid 0)
      • Graphics card(s):
      • 2x SLI MSI GTX 980
      • PSU:
      • EVGA 1000w PSU
      • Case:
      • Corsair C70
      • Operating System:
      • Windows 7 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • G-Sync AOC G2460PG 1080p and LG Flatron W2261VP
      • Internet:
      • 17.5Mb Broadband.
    I'm in a similar situation to weng, but am reinstalling windows again.
    If you are just reinstalling windows and you keep the partition that is already on the raid array and just format it, and the utility/driver for that array is currently "functional" as it says, do you need to install the 3rd part utility/driver (in this case FastTrack 378 Bios/Promise Tech) again before installing windows ?
    Intel Core i7 5930k @ 3.7Ghz Turbo
    MSI X99A Gaming 7
    16Gb Corsair DDR4 2667Mhz
    2x SLI MSI GTX 980
    2x 500Gb SSD's (Raid 0)
    EVGA 1000w PSU
    Windows 7 Pro 64Bit
    G-Sync AOC G2460PG 1080p
    LG Flatron W2261VP

  7. #23
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Durham
    Posts
    74
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    hey guys would just like to thank you for all your help and to let you that i got it sorted and have windows running nicely now!

  8. #24
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Durham
    Posts
    74
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    well guys I cant believe it but looks like i have yet another problem, this time i think its really serious! I've intsalled three games UT, Rise of Nations and Max Payne 2! Rise of Nations works fine, Max Payne 2 works fine but UT crashes and restarts now long after its on.............

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 63
    Last Post: 14-11-2011, 09:17 AM
  2. ASUS SATA drivers Windows XP install stop error
    By Iam in forum PC Hardware and Components
    Replies: 7
    Last Post: 27-08-2007, 11:43 PM
  3. New Windows Updates out peeps
    By Skii in forum Software
    Replies: 10
    Last Post: 04-08-2004, 06:19 AM
  4. Windows XP Email?
    By joshwa in forum Software
    Replies: 9
    Last Post: 18-01-2004, 09:38 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 15-11-2003, 06:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •