Results 1 to 8 of 8

Thread: No Internet after 15-20 mins of XP log in

  1. #1
    Flak Monkey! Dorza's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    UK - South Wales
    Posts
    1,762
    Thanks
    34
    Thanked
    17 times in 15 posts
    • Dorza's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B Deluxe - WiFi
      • CPU:
      • Q6600 @ 3.06Ghz
      • Memory:
      • 2GB Crucial
      • Storage:
      • 500GB Samsung SpinPoint
      • Graphics card(s):
      • Geforce 9600GT
      • PSU:
      • Cosair HX520W
      • Case:
      • LianLi something something or other
      • Monitor(s):
      • Eizo FlexScan S1910 (1280*1024)
      • Internet:
      • 2mb Virgin (when they want to give me that: else 1mb)

    No Internet after 15-20 mins of XP log in

    Ok. As the title says, i log in to WinxpH and after about 15-20 mins the inernet stops working, no web pages get displayed and i get chucked off MSN, its like i didnt have the inernet on the computer. Ive had this problem before but it only arised after installing SP1, so i removed it and the problem went, but this time its on a different computer with no SP installed. Has any one got any ideas whats going wrong. Im useing NTL 150KBB

  2. #2
    Vive le pants! directhex's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    /dev/urandom
    Posts
    17,074
    Thanks
    228
    Thanked
    1,027 times in 678 posts
    • directhex's system
      • Motherboard:
      • MSI X99A Gaming 7
      • CPU:
      • Intel Core i7 5280k
      • Memory:
      • 32GiB ADATA DDR4
      • Storage:
      • Corsair Neutron XT 960GB
      • Graphics card(s):
      • MSI GTX 980 Gaming 4G Twin Frozr 5
      • PSU:
      • Corsair AX860i
      • Case:
      • NZXT H440
      • Operating System:
      • Ubuntu 17.10, Windows 10
      • Monitor(s):
      • Dell U2713HM
      • Internet:
      • FIOS
    Blaster worm?

    --jo

  3. #3
    Flak Monkey! Dorza's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    UK - South Wales
    Posts
    1,762
    Thanks
    34
    Thanked
    17 times in 15 posts
    • Dorza's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B Deluxe - WiFi
      • CPU:
      • Q6600 @ 3.06Ghz
      • Memory:
      • 2GB Crucial
      • Storage:
      • 500GB Samsung SpinPoint
      • Graphics card(s):
      • Geforce 9600GT
      • PSU:
      • Cosair HX520W
      • Case:
      • LianLi something something or other
      • Monitor(s):
      • Eizo FlexScan S1910 (1280*1024)
      • Internet:
      • 2mb Virgin (when they want to give me that: else 1mb)
    Yup, forgot to update the thread, went to ntls site and it had a virus alert on there for 2000 / XP so i followed what they said and it seems to have worked. Blaster wasnt picked up but the welch virus was. thanks for ur post ne way

  4. #4
    Administrator Moby-Dick's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    There's no place like ::1 (IPv6 version)
    Posts
    10,662
    Thanks
    53
    Thanked
    383 times in 313 posts
    welchia is one of the blaster variants :-(

    glad to hear its sorted though.
    my Virtualisation Blog http://jfvi.co.uk Virtualisation Podcast http://vsoup.net

  5. #5
    Flak Monkey! Dorza's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    UK - South Wales
    Posts
    1,762
    Thanks
    34
    Thanked
    17 times in 15 posts
    • Dorza's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B Deluxe - WiFi
      • CPU:
      • Q6600 @ 3.06Ghz
      • Memory:
      • 2GB Crucial
      • Storage:
      • 500GB Samsung SpinPoint
      • Graphics card(s):
      • Geforce 9600GT
      • PSU:
      • Cosair HX520W
      • Case:
      • LianLi something something or other
      • Monitor(s):
      • Eizo FlexScan S1910 (1280*1024)
      • Internet:
      • 2mb Virgin (when they want to give me that: else 1mb)
    ah right i see. Id like to meet the person(S) that sent them out :@

  6. #6
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    scotland
    Posts
    68
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    kick xp out the window m8


    maybe just not compatable with what u need


    i used to have it for ages

    now i hate it

    windows 2000 pro for me yipeeeeeeeeeeeeeeeeee


    regards


    sparrow

  7. #7
    Ex-PC enthusiast
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    1,089
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Sparrow:
    How come XP is no good?
    Is it because the drivers were not good for the devices at the time that you installed it?
    please explain as you seem to pop into a few threads, say XP is crap then pop-off. When someone asks for an answer to a question telling them to dump their OS is not really very helpful unless you explain why that is broken in XP then it is insubstantiated.
    XP is the best OS that M$ have ever produced.
    The Cow by Ogden Nash
    The cow is of the bovine ilk;
    One end is moo, the other, milk.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    384
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    XP Pro is v. good IMO - just make sure you update it on a regular basis. Why's 2000 better in your opinion, sparrow?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •