Results 1 to 3 of 3

Thread: Media Centre Problem - No info guide after PCI TV card installation

  1. #1
    disMember M0nkeyb0Y's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Kent
    Posts
    1,046
    Thanks
    274
    Thanked
    61 times in 33 posts
    • M0nkeyb0Y's system
      • Motherboard:
      • DFI DK X58 T3 eH6
      • CPU:
      • Intel Core i7 930
      • Memory:
      • Corsair 6GB (3x2GB) DDR3 1600
      • Storage:
      • Boot: Intel SSD (80gb); + >3Tb
      • Graphics card(s):
      • ati 5870
      • PSU:
      • Corsair 750w modular
      • Case:
      • see thread in my sig
      • Operating System:
      • Windows 7 Professional
      • Monitor(s):
      • NEC EA 231wmi
      • Internet:
      • 16MB/s

    Media Centre Problem - No info guide after PCI TV card installation

    Hola!

    I have a problem with XP MCE not giving me guide info for the vast majority of channels.

    I have this Sony Vaio HTPC specs here

    I added a DigiTV card to it so I could record two different channels (as well as some extra RAM (2gigs), and a couple of 250GB hard drives), however, on retuning it, there is “no information available” for almost all the channels.

    I thought it was a weak signal, so I’ve bought a 4 way UHF amplifier, and run a dedicated wire to each of the tuners, but this hasn’t helped any.

    I definitely have the latest BDA drivers for the Nebula DigiTV card (a stellar performer, bought from these forums), and it worked fine in my previous media PC.

    Does anyone have any suggestions on how to rectify this?

    Many thanks,

  2. #2
    HEXUS.social member Agent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Internet
    Posts
    19,158
    Thanks
    732
    Thanked
    1,604 times in 1,043 posts
    The listings come through the net, not the aerial.
    You need to go into settings, then TV, then setup guide listings (this is off the top of my head, so may be slightly different) and assign the correct channels to the correct listings.
    Takes a while to do, but its a one off
    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    And by trying to force me to like small pants, they've alienated me.

  3. #3
    disMember M0nkeyb0Y's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Kent
    Posts
    1,046
    Thanks
    274
    Thanked
    61 times in 33 posts
    • M0nkeyb0Y's system
      • Motherboard:
      • DFI DK X58 T3 eH6
      • CPU:
      • Intel Core i7 930
      • Memory:
      • Corsair 6GB (3x2GB) DDR3 1600
      • Storage:
      • Boot: Intel SSD (80gb); + >3Tb
      • Graphics card(s):
      • ati 5870
      • PSU:
      • Corsair 750w modular
      • Case:
      • see thread in my sig
      • Operating System:
      • Windows 7 Professional
      • Monitor(s):
      • NEC EA 231wmi
      • Internet:
      • 16MB/s
    Thanks for the response Agent -

    Should have said that I'd tried downloading them, and this hasn't worked (as barely any listings whatsover come up - and when they do they're assigned to the right channels).

    Perhaps if I tried to get it to download the list re: a different transmitter... actually think I've tried that. Well I'll keep on guessing...

    Has anyone else had a similar problem to this?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need Help with media centre and gaming pc
    By T3hGr8£st in forum PC Hardware and Components
    Replies: 8
    Last Post: 17-10-2006, 03:45 PM
  2. ST20G5 media centre problem
    By stotten in forum PC Hardware and Components
    Replies: 4
    Last Post: 16-09-2006, 07:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •