Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 17 to 30 of 30

Thread: Its Getting Hot in Here,

  1. #17
    Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Calcutta, India
    Posts
    102
    Thanks
    1
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Yup
    You let me know how you intend to get it to me in Calcutta,India;and how much.
    Last edited by Vijay; 20-01-2004 at 04:34 AM. Reason: removed extra bracket

  2. #18
    Member
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    77
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by Benjamin
    I have an AMD Athlon XO 266 and my CPU is at 39 degrees...is that hot?
    How the **** did I make that typo? I mean Athlon XP 2600
    AMD Athlon XP 2000+ @ 2.4GHz
    Shuttle AN35N Ultra
    1.5GB DDR SD-RAM
    ATI Radeon 9200 128MB
    20GB Seagate Barracuda
    52X CD-ROM

    Total SETI@Home CPU time: 856 hr 50 min

  3. #19
    Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Calcutta, India
    Posts
    102
    Thanks
    1
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Sorry Benjamin my post was in reply to post 15 of this thread.Still feeling my way around the forum.

    Vijay

  4. #20
    dgr
    dgr is offline
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    621
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by Swafeman
    so take off all you clothes

    tried taking the heatsink off + loads of AS3, or, another case fan ?
    his board temps are fine, his CPU is WAY higher than it should be.

    IMO another case fan WON'T help. his case is cool enough!
    LOADS of AS3 is probably his problem - IMO he hasn't applied it well / too much / too little.

    dgr
    dothan 745 @ 2.4ghz | 2gb Corsair XMS (2-3-3-6) | dual raptors (raid0) | ATI 9700pro | CM201 | dual lg 1810

  5. #21
    Sublime HEXUS.net
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    The Void.. Floating
    Posts
    11,819
    Thanks
    213
    Thanked
    233 times in 160 posts
    • Stoo's system
      • Motherboard:
      • Mac Pro
      • CPU:
      • 2*Xeon 5450 @ 2.8GHz, 12MB Cache
      • Memory:
      • 32GB 1600MHz FBDIMM
      • Storage:
      • ~ 2.5TB + 4TB external array
      • Graphics card(s):
      • ATI Radeon HD 4870
      • Case:
      • Mac Pro
      • Operating System:
      • OS X 10.7
      • Monitor(s):
      • 24" Samsung 244T Black
      • Internet:
      • Zen Max Pro
    Quote Originally Posted by Agent
    Why did i hysterically laugh at that ?
    At the thought of dhex having a gf?
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

  6. #22
    HEXUS.social member Agent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Internet
    Posts
    19,159
    Thanks
    732
    Thanked
    1,605 times in 1,044 posts
    Quote Originally Posted by Stoo
    At the thought of dhex having a gf?
    Ohhhhh, that was a low blow !!
    Quote Originally Posted by Saracen View Post
    And by trying to force me to like small pants, they've alienated me.

  7. #23
    Pro Gamer ; )
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Swindon
    Posts
    782
    Thanks
    181
    Thanked
    8 times in 7 posts
    • malice19's system
      • Motherboard:
      • Asus Z170 Pro Gaming
      • CPU:
      • i5 6600k Skylake
      • Memory:
      • 16GB Corsair DDR4
      • Storage:
      • 3TB
      • Graphics card(s):
      • Nvidia MSI 970 GTX 4GB
      • PSU:
      • Corsair TX750 750W CMPSU-750TX
      • Case:
      • ANTEC 902 GAMERS CASE
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • BenQ 24" FP241W
      • Internet:
      • 50MB
    I think im going to get me some Proper Cooling

    Which HSF do you people think i should get?
    Im Looking @ getting one of the two bottom ones The....
    http://www.overclockers.co.uk/acatal...aster_122.html

    Coolermaster Aero 7 Lite (Socket A) (HS-007-CM)
    or the
    Coolermaster Aero 7+ (Socket A) (HS-006-CM)

    Any one of them should be fine rite?
    What do the people recommend...?
    Thanks

  8. #24
    Title Contender
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,674
    Thanks
    3
    Thanked
    0 times in 0 posts
    the lite

  9. #25
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Manchester
    Posts
    325
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Malice, I kinda had the same problem but ALOT worse on my PIII 800, I was reaching temperatures of 103oC!! It wouldnt let me load to windows and would always crash on me, I thought there might have been something wrong with the diode, twasnt. In the end good old elbow grease solved the problem, the fan on the processor just need cleaning, it was as dirty as my girlfriend! My problems were solved.

    So just give it a good clean, it might work. Seriously!
    Signatures are stupid

  10. #26
    dgr
    dgr is offline
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    621
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts

    Talking

    Quote Originally Posted by paradidle
    it was as dirty as my girlfriend!
    ummmmmmmmmmm.

    in a good way or a bad way?

    and either way should you be telling us?

    dothan 745 @ 2.4ghz | 2gb Corsair XMS (2-3-3-6) | dual raptors (raid0) | ATI 9700pro | CM201 | dual lg 1810

  11. #27
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    LONDON
    Posts
    318
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by paradidle
    Malice, I kinda had the same problem but ALOT worse on my PIII 800, I was reaching temperatures of 103oC!! It wouldnt let me load to windows and would always crash on me, I thought there might have been something wrong with the diode, twasnt. In the end good old elbow grease solved the problem, the fan on the processor just need cleaning, it was as dirty as my girlfriend! My problems were solved.

    So just give it a good clean, it might work. Seriously!
    The dirty little slot

  12. #28
    Pro Gamer ; )
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Swindon
    Posts
    782
    Thanks
    181
    Thanked
    8 times in 7 posts
    • malice19's system
      • Motherboard:
      • Asus Z170 Pro Gaming
      • CPU:
      • i5 6600k Skylake
      • Memory:
      • 16GB Corsair DDR4
      • Storage:
      • 3TB
      • Graphics card(s):
      • Nvidia MSI 970 GTX 4GB
      • PSU:
      • Corsair TX750 750W CMPSU-750TX
      • Case:
      • ANTEC 902 GAMERS CASE
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • BenQ 24" FP241W
      • Internet:
      • 50MB
    Quote Originally Posted by paradidle
    Malice, I kinda had the same problem but ALOT worse on my PIII 800, I was reaching temperatures of 103oC!! It wouldnt let me load to windows and would always crash on me, I thought there might have been something wrong with the diode, twasnt. In the end good old elbow grease solved the problem, the fan on the processor just need cleaning, it was as dirty as my girlfriend! My problems were solved.

    So just give it a good clean, it might work. Seriously!
    I wish it was that simple mate But the HSF I had in there was almost new so it didn't need cleaning....

    But I went out today and treated myself to the

    Coolermaster Aero 7+ (Socket A) (HS-006-CM)
    And it’s Great now I'm getting temps of
    CPU Temp 45.5 0c

    But have learnt that it was not the chip getting to Hot which was the problem

    I am still getting a continues Beep sound through my speakers then the game slows down then crashes this is when playing any game for about 3minutes...???
    Last edited by malice19; 21-01-2004 at 06:17 PM.

  13. #29
    Pro Gamer ; )
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Swindon
    Posts
    782
    Thanks
    181
    Thanked
    8 times in 7 posts
    • malice19's system
      • Motherboard:
      • Asus Z170 Pro Gaming
      • CPU:
      • i5 6600k Skylake
      • Memory:
      • 16GB Corsair DDR4
      • Storage:
      • 3TB
      • Graphics card(s):
      • Nvidia MSI 970 GTX 4GB
      • PSU:
      • Corsair TX750 750W CMPSU-750TX
      • Case:
      • ANTEC 902 GAMERS CASE
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64Bit
      • Monitor(s):
      • BenQ 24" FP241W
      • Internet:
      • 50MB
    I have also tried to Flash the Bios....
    But didn't have any luck with that as it keeps coming up with an error message.

    Address (3FFFFh) --- Expected (42h), Real (00h)
    Error --- Data Compare Failure


    Can any one tell me why this is happening because I got the update from the Asus site and have done it before without problems?

    Or if you think you know why and what I should do to stop my pc from crashing Please tell me....
    Thanks 4 all the help so far People!

  14. #30
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Manchester
    Posts
    325
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Quote Originally Posted by BlackSheep
    The dirty little slot

    heh, U got her all wrong, she is so sweet!
    Signatures are stupid

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Should a borked CPU still get hot?
    By lalvani in forum PC Hardware and Components
    Replies: 7
    Last Post: 01-11-2003, 08:05 PM
  2. Rice leaves Rumsfeld hot under the collar
    By Blub2k in forum Question Time
    Replies: 3
    Last Post: 10-10-2003, 05:49 PM
  3. p4 2.8 800fsb retail running very hot?
    By _bobby in forum PC Hardware and Components
    Replies: 5
    Last Post: 23-09-2003, 06:35 PM
  4. I wanna wash my car but it's to hot :(
    By Trash Man in forum Automotive
    Replies: 15
    Last Post: 05-08-2003, 05:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •