Results 1 to 3 of 3

Thread: Silverstone Power Supply Blowing + Headphones not working

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    70
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post

    Angry Silverstone Power Supply Blowing + Headphones not working

    Hi Scan

    ive got to say ive had an exellent service from you when i have purchased things but extremmly unhappy with the current crop of stuff.

    i purchased the following 3 weeks ago as part of an upgrade to my pc and another upgrade this week.

    firstly my Silverstone Strider 600W power supply blew 3 of my DVD writers up luckily i didnt blow up the rest of my system.

    so ive now hard to replace the power supply.

    also i purchased a set of Sharkoon Majestic 5.1 USB headphones and none of the rear or surrond channels are work at all.

    firstly can i ask for an exchange or refund for the power supply as no longer required.

    2ndly can i swap over the headphones for an alternative product.

    and finally could i have some compensation for the three blown Drives as this power supply is only 3 weeks old and has cost me in over £100 woth of damage.

    Thanks

    StAnToN

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    2,028
    Thanks
    3
    Thanked
    34 times in 29 posts
    • YorkieBen's system
      • Motherboard:
      • Gigabyte P35-DS3R
      • CPU:
      • C2D E4600
      • Memory:
      • 4 x 1GB PC6400 Corsair XMS
      • Graphics card(s):
      • Leadtek 8800GT
      • PSU:
      • Corsair 520W
      • Case:
      • Silverstone TJ06
      • Monitor(s):
      • Philips 20" Widescreen
      • Internet:
      • Post Office Broadband
    this is a known issue with the ST60F psu

    Im surprised silverstone havent sorted it out

    see the link below for what probably caused your problem

    http://www.pcmoddingmy.com/e107_plug...?content.322.6

  3. #3
    Moderator Philipp's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Manchester
    Posts
    1,150
    Thanks
    176
    Thanked
    87 times in 75 posts
    • Philipp's system
      • Motherboard:
      • ROG Impact
      • CPU:
      • Intel i7 4770K
      • Memory:
      • 16GB Corsair DDR3
      • Storage:
      • 500GB Samsung Evo
      • Graphics card(s):
      • EVGA 980Ti
      • PSU:
      • Corsair 550W RMX
      • Case:
      • Fractal Design Node
      • Operating System:
      • Windows 10 Home
      • Monitor(s):
      • 27" ROG Swift
      • Internet:
      • Virgin 20Mb
    Please PM me your invoice number and i will look into the issue for you,

    Best Regards

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 18-06-2007, 08:31 AM
  2. Power Supply problem?
    By Byatt in forum PC Hardware and Components
    Replies: 2
    Last Post: 20-01-2006, 09:54 PM
  3. I want a Well 'Ard Power supply!
    By prehensile in forum Retail Therapy and Bargains
    Replies: 15
    Last Post: 19-09-2003, 04:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •