Results 1 to 4 of 4

Thread: No Thumbnails for movies anymore...

  1. #1
    cat /dev/null streetster's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    4,138
    Thanks
    119
    Thanked
    100 times in 82 posts
    • streetster's system
      • Motherboard:
      • Asus P7P55D-E
      • CPU:
      • Intel i5 750 2.67 @ 4.0Ghz
      • Memory:
      • 4GB Corsair XMS DDR3
      • Storage:
      • 2x1TB Drives [RAID0]
      • Graphics card(s):
      • 2xSapphire HD 4870 512MB CrossFireX
      • PSU:
      • Corsair HX520W
      • Case:
      • Coolermaster Black Widow
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Monitor(s):
      • DELL U2311
      • Internet:
      • Virgin 50Mb

    No Thumbnails for movies anymore...

    Hey Guys,

    I have a folder in which most of the movies (all xvid/divx avi files) have the thumbnail, but a couple (recently aquired) which just have a 'avi' icon, rather than a thumbnail..
    i've tried right-clicking and selecting 'refresh thumbnail' but it doesnt do anything...

    I've got k-lite codec pack installed, but ive had that a while, im not sure if ive installed anything that has buggered it up (possibly xvid4psp or a 3gp video converter) but i was wondering if there is a quick fix?

  2. #2
    adam1701
    Guest
    do you have the xvid codex installed?

  3. #3
    Admin team peterb's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Southampton
    Posts
    19,078
    Thanks
    2,771
    Thanked
    3,311 times in 2,622 posts
    • peterb's system
      • Motherboard:
      • Nascom 2
      • CPU:
      • Z80B
      • Memory:
      • 48K 8 bit memory on separate card
      • Storage:
      • Audio cassette tape - home built 5.25" floppy drive
      • Graphics card(s):
      • text output (composite video)
      • PSU:
      • Home built
      • Case:
      • Home built
      • Operating System:
      • Nas-sys
      • Monitor(s):
      • 12" monocrome composite video input
      • Internet:
      • No networking capability on this machine
    Its the WOW factor (Wonder of Windows)... I had a similar thing with ordinary thumbnails - they just didn't appear. I Googled for a fix (can't remember what it was) but try googling with

    windows no thumbnails

    or

    windows no avi thumbnails

    and you might come up witth something.
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

    Been helped or just 'Like' a post? Use the Thanks button!
    My broadband speed - 750 Meganibbles/minute

  4. #4
    cat /dev/null streetster's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    4,138
    Thanks
    119
    Thanked
    100 times in 82 posts
    • streetster's system
      • Motherboard:
      • Asus P7P55D-E
      • CPU:
      • Intel i5 750 2.67 @ 4.0Ghz
      • Memory:
      • 4GB Corsair XMS DDR3
      • Storage:
      • 2x1TB Drives [RAID0]
      • Graphics card(s):
      • 2xSapphire HD 4870 512MB CrossFireX
      • PSU:
      • Corsair HX520W
      • Case:
      • Coolermaster Black Widow
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Monitor(s):
      • DELL U2311
      • Internet:
      • Virgin 50Mb
    solved it.

    i enabled explorer.exe within ffdshow, and voila ive got my thumbnails back

    for anyone who needs guidance see here:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. long no see ( no for sale anymore ? )
    By lock in forum General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 31-03-2007, 01:01 PM
  2. PC will not boot anymore
    By derchris in forum PC Hardware and Components
    Replies: 24
    Last Post: 21-03-2007, 11:33 AM
  3. help needed - cant burn any dvds anymore
    By rolph in forum Help! Quick Relief From Tech Headaches
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2006, 02:45 AM
  4. fried mobo - you dont stock anymore!...
    By TeleFragX in forum SCAN.care@HEXUS
    Replies: 5
    Last Post: 22-04-2006, 03:10 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 25-02-2005, 11:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •