Results 1 to 5 of 5

Thread: New setup issues..

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Southend-On-Sea
    Posts
    125
    Thanks
    11
    Thanked
    4 times in 4 posts
    • IainM's system
      • Motherboard:
      • Asus P5K-E
      • CPU:
      • Intel Q6600 G0
      • Memory:
      • 2GB Geil PC2-6500
      • Storage:
      • Samsung Spinpoint 400GB
      • Graphics card(s):
      • Asus X1950 Pro
      • PSU:
      • Corsair HX520
      • Case:
      • Antec Nine Hundred Ultimate
      • Monitor(s):
      • 19" Widescreen Hanns.G
      • Internet:
      • 8Mb/s

    New setup issues..

    Hi,

    Just got the Q6600 G0 from Scan today, got it all setup and i've gone to turn it on, it stays on for 5 seconds then turns off and will repeat it...

    I've tried turning it off with the power button but doesn't work, will just turn on and back off repeatedly..

    Got an Asus P5K-E motherboard and a Corsair HX520 PSU.

    I've noticed that the fan movement on the PSU is rather strange.. It seems to look like it's wobbling.

    Any help would be greatly appreciated,

    Thanks,
    Iain.

  2. #2
    Squirrely tigerboyce's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Oxfordshire or Hertfordshire(uni)
    Posts
    2,013
    Thanks
    88
    Thanked
    110 times in 77 posts
    • tigerboyce's system
      • Motherboard:
      • Asus P6T Deluxe/OC Palm
      • CPU:
      • Intel i7 920 D0 @3.8Ghz + Titan Fenrir
      • Memory:
      • 6gb (3x2) OCZ Reapers DDR3
      • Storage:
      • 690gb total WD caviars
      • Graphics card(s):
      • BFG 8800GTS 320mb
      • PSU:
      • Corsair HX 520w
      • Case:
      • Antec 900
      • Operating System:
      • Win7 x64
      • Monitor(s):
      • Dell E228WFP 22"
      • Internet:
      • aol :/

    Re: New setup issues..

    no i dont think its that, i have one too and it looks a little wobbly, its just the logo making a slight illusion it think.

    mabye need to re-install OS?

  3. #3
    Welcome to stampytown! Salazaar's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Oxford
    Posts
    4,435
    Thanks
    505
    Thanked
    351 times in 252 posts

    Re: New setup issues..

    Is the HSF secure? Sounds like it could be overheating.
    ____
    (='.'=)
    (")_(")

  4. #4
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts

    Re: New setup issues..

    Quote Originally Posted by Salazaar View Post
    Is the HSF secure? Sounds like it could be overheating.
    Agreed. I'll bet one corner isnt on properly.
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Southend-On-Sea
    Posts
    125
    Thanks
    11
    Thanked
    4 times in 4 posts
    • IainM's system
      • Motherboard:
      • Asus P5K-E
      • CPU:
      • Intel Q6600 G0
      • Memory:
      • 2GB Geil PC2-6500
      • Storage:
      • Samsung Spinpoint 400GB
      • Graphics card(s):
      • Asus X1950 Pro
      • PSU:
      • Corsair HX520
      • Case:
      • Antec Nine Hundred Ultimate
      • Monitor(s):
      • 19" Widescreen Hanns.G
      • Internet:
      • 8Mb/s

    Re: New setup issues..

    Yeah had a little fiddle and working perfect,

    Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issues with jittering in Games and...
    By BlueMagician in forum Graphics Cards
    Replies: 12
    Last Post: 08-06-2005, 03:53 AM
  2. Dual Monitor Setup on a 6800GT
    By Allen in forum Graphics Cards
    Replies: 6
    Last Post: 29-04-2005, 10:59 AM
  3. Shuttle ST61G4 - Stability Issues.
    By DJWillis in forum PC Hardware and Components
    Replies: 4
    Last Post: 23-01-2005, 07:56 PM
  4. Wanted - Custom PC back issues
    By sirelmo in forum Retail Therapy and Bargains
    Replies: 2
    Last Post: 28-07-2004, 08:30 PM
  5. CAT 4.6's
    By Steve in forum Graphics Cards
    Replies: 18
    Last Post: 13-06-2004, 11:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •