Results 1 to 3 of 3

Thread: RAID problems..

  1. #1
    No more Mr Nice Guy. Nick's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    10,021
    Thanks
    11
    Thanked
    316 times in 141 posts

    RAID problems..

    And it's probably something very obvious...

    I'm runing an Abit NF7-S, I've got two WD 120gig drives on SATA.

    During boot up I hit F4 to configure them as RAID 0, having already installed the driver from the CD that came with the mobo.

    I can see the drive in Device Manager, but not in My Computer.... HELP!!
    Quote Originally Posted by Dareos View Post
    "OH OOOOHH oOOHHHHHHHOOHHHHHHH FILL ME WITH YOUR.... eeww not the stuff from the lab"

  2. #2
    Vive le pants! directhex's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    /dev/urandom
    Posts
    17,074
    Thanks
    228
    Thanked
    1,027 times in 678 posts
    • directhex's system
      • Motherboard:
      • MSI X99A Gaming 7
      • CPU:
      • Intel Core i7 5280k
      • Memory:
      • 32GiB ADATA DDR4
      • Storage:
      • Corsair Neutron XT 960GB
      • Graphics card(s):
      • MSI GTX 980 Gaming 4G Twin Frozr 5
      • PSU:
      • Corsair AX860i
      • Case:
      • NZXT H440
      • Operating System:
      • Ubuntu 17.10, Windows 10
      • Monitor(s):
      • Dell U2713HM
      • Internet:
      • FIOS
    right click on my computer, manage

    click disk management

    you can partition and format the drive from in here, and there's a "change drive letters and paths" option where you can assign any letter (W:, why not) or folder (e.g. c:\moreroom) for the partition to be assigned to.

  3. #3
    No more Mr Nice Guy. Nick's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    10,021
    Thanks
    11
    Thanked
    316 times in 141 posts
    Cheers Hex, its formatting now... 24% of 240gig.... takings damn time!
    Quote Originally Posted by Dareos View Post
    "OH OOOOHH oOOHHHHHHHOOHHHHHHH FILL ME WITH YOUR.... eeww not the stuff from the lab"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RAID 0 or 5?
    By Bleek in forum PC Hardware and Components
    Replies: 37
    Last Post: 26-03-2006, 11:16 PM
  2. RAID problem: poor performance
    By GingaNinja in forum PC Hardware and Components
    Replies: 2
    Last Post: 26-02-2004, 05:59 PM
  3. RAID controller differences..
    By SMPer in forum PC Hardware and Components
    Replies: 5
    Last Post: 02-02-2004, 04:39 PM
  4. RAID Driver... Do I need it ??
    By Richie in forum Software
    Replies: 4
    Last Post: 30-01-2004, 09:36 AM
  5. Shuttle graphics card problems?
    By n3wt in forum PC Hardware and Components
    Replies: 6
    Last Post: 01-08-2003, 11:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •