Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 17 to 21 of 21

Thread: PSU 12v Rail Problem

  1. #17
    The late but legendary peterb - Onward and Upward peterb's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Looking down & checking on swearing
    Posts
    19,378
    Thanks
    2,892
    Thanked
    3,403 times in 2,693 posts

    Re: PSU 12v Rail Problem

    Quote Originally Posted by new boy View Post
    <---snip

    Thanks watercooled and everyone else who posted.
    DElighted that you have found a possible solution to the problem.

    There is a 'thanks' button you can use to show your appreciation to all those that have helped you!
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")

    Been helped or just 'Like' a post? Use the Thanks button!
    My broadband speed - 750 Meganibbles/minute

  2. Received thanks from:

    new boy (18-06-2011)

  3. #18
    Registered+
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    85
    Thanks
    9
    Thanked
    2 times in 2 posts

    Re: PSU 12v Rail Problem

    Quote Originally Posted by peterb View Post
    DElighted that you have found a possible solution to the problem.

    There is a 'thanks' button you can use to show your appreciation to all those that have helped you!
    thanks

  4. #19
    Senior Member watercooled's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11,470
    Thanks
    1,540
    Thanked
    1,029 times in 872 posts

    Re: PSU 12v Rail Problem

    Any luck with this?

  5. #20
    Senior Member Pob255's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    The land of Brum
    Posts
    10,128
    Thanks
    605
    Thanked
    1,220 times in 1,121 posts
    • Pob255's system
      • Motherboard:
      • Asus M5A99X EVO
      • CPU:
      • FX8350 & CM Hyper 212+
      • Memory:
      • 4 x 2gb Corsair Vengence 1600mhz cas9
      • Storage:
      • 512gb samsung SSD +1tb Samsung HDD
      • Graphics card(s):
      • EGVA GTX970
      • PSU:
      • Seasonic GX 650W
      • Case:
      • HAF 912+
      • Operating System:
      • W7 Pro
      • Monitor(s):
      • iiyama XB3270QS-B1 32" IPS 1440p

    Re: PSU 12v Rail Problem

    On a side note, hiper did bring out a couple of good psu's however they where scattered in amongst quiet a few bad models

    However those old modular connectors where really nice.

  6. #21
    Registered+
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    85
    Thanks
    9
    Thanked
    2 times in 2 posts

    Re: PSU 12v Rail Problem

    Quote Originally Posted by watercooled View Post
    Any luck with this?
    in a word, no lol

    might have a half heated play plugging into differnt molex connectors / puting the pci-e into the other modular port, but ive kinda given up.

    going to bide (sp?) my time and see if a very cheap psu comes up.

    i still thank you all for your help though guys.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with my new PSU - Corsair 400W
    By shadowww in forum Cases
    Replies: 3
    Last Post: 18-12-2010, 04:49 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 30-01-2009, 07:02 PM
  3. Akasa PSU - 2 failed - mobo problem ?
    By Sema4 in forum PC Hardware and Components
    Replies: 5
    Last Post: 08-08-2007, 11:32 AM
  4. Cheap psu 30a @ 12v ???
    By Scarlet Infidel in forum PC Hardware and Components
    Replies: 3
    Last Post: 13-11-2005, 12:58 AM
  5. 12v DC PSU, Laptop External Style...
    By jon bda in forum Retail Therapy and Bargains
    Replies: 1
    Last Post: 15-09-2005, 12:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •