Results 1 to 11 of 11

Thread: Palit 7600 AGP 256MB problem

  1. #1
    Registered+
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post

    Palit 7600 AGP 256MB problem

    Hi,
    I recently bought the Palit AGP 7600 great service and delivery however it seems the card is faulty of somesort , please read:

    http://forums.hexus.net/showthread.php?t=91635

    i have already tried everything it has problems when i connect DVI connection the screen black's out continouesly i have messed around with the timing on Nvidia control panel which has fixed the problem on movies but not in games and still does happen in movies but far less once every 10 min. when connected to Dsub VGA there is no problems with movies however in games i do get a lot of twitching . Order# :bought on 15 NOV . i would like to change for a differant card in total as i get the feeling palit is not compatible with my system.

    thank you ,
    Last edited by DavidM; 20-11-2006 at 11:06 AM.

  2. #2
    mutantbass head Lee H's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    M28, Manchester
    Posts
    14,204
    Thanks
    337
    Thanked
    671 times in 580 posts
    • Lee H's system
      • Motherboard:
      • MSI Z370 Carbon Gaming
      • CPU:
      • Intel i7 8700K Unlocked CPU
      • Memory:
      • 16 GB Corsair Vengeance 3200 LPX
      • Storage:
      • 250GB 960 EVO + a few more drives
      • Graphics card(s):
      • 6GB Palit GTX 1060 Dual
      • PSU:
      • Antec Truepower 750W Modular Blue
      • Case:
      • Corsair 600T White Edition
      • Operating System:
      • Windows 10 PRO
      • Monitor(s):
      • 27" Asus MX279H & 24" Acer 3D GD245HQ + the 3D glasses
      • Internet:
      • Virgin Media
    If you fill in the RMA request Here then the returns team can assist you further in regards to your request

    Best Regards,

  3. #3
    Registered+
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post
    Hi Lee,
    Thanks for your response . i have filledi n the RMA . i might need to change the address of the collection to my work address .

    i am thinking of going for a differant card now , i've been put off off PALIT.

    thanks ,

  4. #4
    Registered+
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post
    Hi Lee,
    I have seen you've inspected the Card and have said :

    Powers up and passes the 3D bench mark. Missing the following: PCI-E power cable and internal foam.

    when i recieved the card it did not have the PCI-E power or the foam , i thought it was strange but i had a Power Supply which had PCI-E so i never said anything . i have bought a new card and it works perfectly fine no problems at all .can you please look in to this .
    thank you ,

  5. #5
    Moderator DavidM's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    8,776
    Thanks
    798
    Thanked
    252 times in 234 posts
    Can you reply to the OLQ email you recieved with the above information?

    Thanks

  6. #6
    Registered+
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post
    Thanks David

    Thanks , i have already filled that in 2 days ago now but have heard nothing at all .can you please look in to this .

    Thanks ,

  7. #7
    Registered+
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post
    Hello DavidM , Lee,

    the last update i got regarding this was on the 27th NOV it;s now the 06 DEC no update at all i have not got my refund im still waiting and this is for a mistake scan has made, please someone look into this ASA.

    Thank you ,

  8. #8
    mutantbass head Lee H's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    M28, Manchester
    Posts
    14,204
    Thanks
    337
    Thanked
    671 times in 580 posts
    • Lee H's system
      • Motherboard:
      • MSI Z370 Carbon Gaming
      • CPU:
      • Intel i7 8700K Unlocked CPU
      • Memory:
      • 16 GB Corsair Vengeance 3200 LPX
      • Storage:
      • 250GB 960 EVO + a few more drives
      • Graphics card(s):
      • 6GB Palit GTX 1060 Dual
      • PSU:
      • Antec Truepower 750W Modular Blue
      • Case:
      • Corsair 600T White Edition
      • Operating System:
      • Windows 10 PRO
      • Monitor(s):
      • 27" Asus MX279H & 24" Acer 3D GD245HQ + the 3D glasses
      • Internet:
      • Virgin Media
    Sorry for the delay.

    I've emailed this link to my works email address and on Monday morning I'll check with the technical and returns team to see what the current situation is.

    Please note - I'm not the same Lee who works in testing even though we have the same initals ( very confusing - I sometimes get his emails from returns ) so I am not able to comment until I check on this.

    Best Regards,

  9. #9
    Registered+
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post
    Thanks Lee ,
    please let me know if you hear something its been too long , it's now the 12 and i have nothing , this is very unfair . i would like to have the refund before the season holidays .

    thanks ,

  10. #10
    Moderator DavidM's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    8,776
    Thanks
    798
    Thanked
    252 times in 234 posts
    Lee has been off ill the last few days, so has been unable to deal with this i'm afraid.

    I've forwarded this to returns to look into for you.

  11. #11
    Registered+
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked
    1 time in 1 post
    Thanks David,
    I have recieved an email stating everything has been refunded.

    thanks ,

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. winfast 256MB 6800GT AGP Factory Refurb
    By chaotic_russ in forum Graphics Cards
    Replies: 6
    Last Post: 04-07-2006, 12:28 AM
  2. AGP problem
    By Howard in forum PC Hardware and Components
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2004, 08:45 PM
  3. AGP Graphics Card Problem
    By Dav3 in forum Graphics Cards
    Replies: 8
    Last Post: 07-01-2004, 10:25 AM
  4. AGP 8x problem. Asus and Hercules.
    By WoLFe in forum Graphics Cards
    Replies: 3
    Last Post: 09-11-2003, 12:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •