Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 16 of 21

Thread: Urgent Help Needed Guys

  1. #1
    Drop it like it's hot Howard's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Surrey, South East
    Posts
    11,731
    Thanks
    14
    Thanked
    42 times in 39 posts
    • Howard's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B
      • CPU:
      • Core2Duo E6420 2.13GHz
      • Memory:
      • 2x1gb OCZ DDR2 6400
      • Storage:
      • 250GB & 500GB Seagate
      • Graphics card(s):
      • Inno3d iChill 7900GS
      • PSU:
      • Antec SmartPower 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 330
      • Monitor(s):
      • 2x AG Neovo F419
      • Internet:
      • Virgin Media 20mbit

    Urgent Help Needed Guys

    I've reinstalled Windows, but oh bollocks that seems to have been a mistake

    I can no longer access my secondary hard drive!! 160GB Maxtor. It's not showing up in My Computer, and in Disc Management it's saying there's just 152GB of UNALLOCATED SPACE!! I'm being told I need to rewrite the partition table or something, but I URGENTLY NEED MY DATA BACK!! HELP GUYS!!! I'M COUNTING ON YOU!!!!1
    Home cinema: Toshiba 42XV555DB Full HD LCD | Onkyo TX-SR705 | NAD C352 | Monitor Audio Bronze B2 | Monitor Audio Bronze C | Monitor Audio Bronze BFX | Yamaha NSC120 | BK Monolith sub | Toshiba HD-EP35 HD-DVD | Samsung BD-P1400 BluRay Player | Pioneer DV-575 | Squeezebox3 | Virgin Media V+ Box
    PC: Asus P5B | Core2duo 2.13GHz | 2GB DDR2 PC6400 | Inno3d iChill 7900GS | Auzentech X-Plosion 7.1 | 250GB | 500GB | NEC DVDRW | Dual AG Neovo 19"
    HTPC: | Core2Duo E6420 2.13GHz | 2GB DDR2 | 250GBx2 | Radeon X1300 | Terratec Aureon 7.1 | Windows MCE 2005
    Laptop: 1.5GHz Centrino | 512MB | 60GB | 15" Wide TFT | Wifi | DVDRW


  2. #2
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,269
    Thanks
    286
    Thanked
    829 times in 469 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10
    That's not good is it.

    I would say use Partition magic to see if there's any hidden partitions, but disk manager would show them as "unknown partition."

    There are lots of recovery tools out there too, but I haven't found a free one yet.
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  3. #3
    Drop it like it's hot Howard's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Surrey, South East
    Posts
    11,731
    Thanks
    14
    Thanked
    42 times in 39 posts
    • Howard's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B
      • CPU:
      • Core2Duo E6420 2.13GHz
      • Memory:
      • 2x1gb OCZ DDR2 6400
      • Storage:
      • 250GB & 500GB Seagate
      • Graphics card(s):
      • Inno3d iChill 7900GS
      • PSU:
      • Antec SmartPower 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 330
      • Monitor(s):
      • 2x AG Neovo F419
      • Internet:
      • Virgin Media 20mbit
    ARGHH!! I can't do ANYTHING on that PC until I can access that drive! No internet or nothing!! All my nForce drivers, etc, are on the D drive!!
    Home cinema: Toshiba 42XV555DB Full HD LCD | Onkyo TX-SR705 | NAD C352 | Monitor Audio Bronze B2 | Monitor Audio Bronze C | Monitor Audio Bronze BFX | Yamaha NSC120 | BK Monolith sub | Toshiba HD-EP35 HD-DVD | Samsung BD-P1400 BluRay Player | Pioneer DV-575 | Squeezebox3 | Virgin Media V+ Box
    PC: Asus P5B | Core2duo 2.13GHz | 2GB DDR2 PC6400 | Inno3d iChill 7900GS | Auzentech X-Plosion 7.1 | 250GB | 500GB | NEC DVDRW | Dual AG Neovo 19"
    HTPC: | Core2Duo E6420 2.13GHz | 2GB DDR2 | 250GBx2 | Radeon X1300 | Terratec Aureon 7.1 | Windows MCE 2005
    Laptop: 1.5GHz Centrino | 512MB | 60GB | 15" Wide TFT | Wifi | DVDRW


  4. #4
    HEXUS webmaster Steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bristol
    Posts
    14,269
    Thanks
    286
    Thanked
    829 times in 469 posts
    • Steve's system
      • CPU:
      • Intel i3-350M 2.27GHz
      • Memory:
      • 8GiB Crucial DDR3
      • Storage:
      • 320GB HDD
      • Graphics card(s):
      • Intel HD3000
      • Operating System:
      • Ubuntu 11.10
    Did you accidentally delete the partition on that drive during setup?

    As long as you've done nothing to the drive it should be easy enough to get a program that'll resurrent the partition table.
    PHP Code:
    $s = new signature();
    $s->sarcasm()->intellect()->font('Courier New')->display(); 

  5. #5
    Drop it like it's hot Howard's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Surrey, South East
    Posts
    11,731
    Thanks
    14
    Thanked
    42 times in 39 posts
    • Howard's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B
      • CPU:
      • Core2Duo E6420 2.13GHz
      • Memory:
      • 2x1gb OCZ DDR2 6400
      • Storage:
      • 250GB & 500GB Seagate
      • Graphics card(s):
      • Inno3d iChill 7900GS
      • PSU:
      • Antec SmartPower 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 330
      • Monitor(s):
      • 2x AG Neovo F419
      • Internet:
      • Virgin Media 20mbit
    NO I haven't done anything :cry:

    I noticed in setup it said unallocated space too but I just thought that was a quirk!!

    I'm about to try a program and see if it works... ARGH.
    Home cinema: Toshiba 42XV555DB Full HD LCD | Onkyo TX-SR705 | NAD C352 | Monitor Audio Bronze B2 | Monitor Audio Bronze C | Monitor Audio Bronze BFX | Yamaha NSC120 | BK Monolith sub | Toshiba HD-EP35 HD-DVD | Samsung BD-P1400 BluRay Player | Pioneer DV-575 | Squeezebox3 | Virgin Media V+ Box
    PC: Asus P5B | Core2duo 2.13GHz | 2GB DDR2 PC6400 | Inno3d iChill 7900GS | Auzentech X-Plosion 7.1 | 250GB | 500GB | NEC DVDRW | Dual AG Neovo 19"
    HTPC: | Core2Duo E6420 2.13GHz | 2GB DDR2 | 250GBx2 | Radeon X1300 | Terratec Aureon 7.1 | Windows MCE 2005
    Laptop: 1.5GHz Centrino | 512MB | 60GB | 15" Wide TFT | Wifi | DVDRW


  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    433
    Thanks
    2
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • megatron's system
      • Motherboard:
      • Asus P5Q-Deluxe
      • CPU:
      • q9550
      • Memory:
      • G.Skill PI8800 1150Mhz DDR2
      • Storage:
      • 4.7Tb Caviar EARS 2Tb, EACS 1Tb, 7k1000.b, Spinpoint 200Mb, Seagate 500Gb ST3500641AS
      • Graphics card(s):
      • Asus Voltage Tweak 5770 (egg shape cooler)
      • PSU:
      • Corsair HX850
      • Case:
      • P180 Antec
      • Operating System:
      • Win7 6bit
      • Monitor(s):
      • Samsung SyncMaster 2232BW
      • Internet:
      • Virgin Media 20Mb (XL)
    Try using it as a master drive, but obviously do not format the data partition. It sounds like u have only one partition on that 160Gb. If u get a chance to install "leave file system intact".

  7. #7
    Drop it like it's hot Howard's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Surrey, South East
    Posts
    11,731
    Thanks
    14
    Thanked
    42 times in 39 posts
    • Howard's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B
      • CPU:
      • Core2Duo E6420 2.13GHz
      • Memory:
      • 2x1gb OCZ DDR2 6400
      • Storage:
      • 250GB & 500GB Seagate
      • Graphics card(s):
      • Inno3d iChill 7900GS
      • PSU:
      • Antec SmartPower 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 330
      • Monitor(s):
      • 2x AG Neovo F419
      • Internet:
      • Virgin Media 20mbit
    I'm trying a piece of software that looks like it will be able to help. It's "Scanning for deleted partitions" now. Fingers crossed!!!!
    Home cinema: Toshiba 42XV555DB Full HD LCD | Onkyo TX-SR705 | NAD C352 | Monitor Audio Bronze B2 | Monitor Audio Bronze C | Monitor Audio Bronze BFX | Yamaha NSC120 | BK Monolith sub | Toshiba HD-EP35 HD-DVD | Samsung BD-P1400 BluRay Player | Pioneer DV-575 | Squeezebox3 | Virgin Media V+ Box
    PC: Asus P5B | Core2duo 2.13GHz | 2GB DDR2 PC6400 | Inno3d iChill 7900GS | Auzentech X-Plosion 7.1 | 250GB | 500GB | NEC DVDRW | Dual AG Neovo 19"
    HTPC: | Core2Duo E6420 2.13GHz | 2GB DDR2 | 250GBx2 | Radeon X1300 | Terratec Aureon 7.1 | Windows MCE 2005
    Laptop: 1.5GHz Centrino | 512MB | 60GB | 15" Wide TFT | Wifi | DVDRW


  8. #8
    Senior Member Stringent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Neverland
    Posts
    5,226
    Thanks
    45
    Thanked
    155 times in 117 posts
    • Stringent's system
      • Motherboard:
      • Intel DQ57TM
      • CPU:
      • Intel i5 760
      • Memory:
      • 8GB
      • Storage:
      • 1TB
      • Graphics card(s):
      • NVIDIA Geforce 260GTX
      • PSU:
      • Corsair HX620
      • Case:
      • Coolermaster Centurion
      • Operating System:
      • Microsoft Windows 7 Ultimate x64
      • Monitor(s):
      • Dual Iiyama 24"
      • Internet:
      • Patchy
    Have you tried importing it? R/click mycomp, -> Manage -> Disk Management, right click the drive and then import.

  9. #9
    Drop it like it's hot Howard's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Surrey, South East
    Posts
    11,731
    Thanks
    14
    Thanked
    42 times in 39 posts
    • Howard's system
      • Motherboard:
      • Asus P5B
      • CPU:
      • Core2Duo E6420 2.13GHz
      • Memory:
      • 2x1gb OCZ DDR2 6400
      • Storage:
      • 250GB & 500GB Seagate
      • Graphics card(s):
      • Inno3d iChill 7900GS
      • PSU:
      • Antec SmartPower 500W
      • Case:
      • Coolermaster Elite 330
      • Monitor(s):
      • 2x AG Neovo F419
      • Internet:
      • Virgin Media 20mbit
    There wasn't an import option as far as I can remember?


    OH BOLLOCKS

    I've just noticed that to save detected partition information to the disc with this software I'inm trying it needs to be frigging well purchased!!! :'( ARGH WHY DO COMPUTERS HATE ME
    Home cinema: Toshiba 42XV555DB Full HD LCD | Onkyo TX-SR705 | NAD C352 | Monitor Audio Bronze B2 | Monitor Audio Bronze C | Monitor Audio Bronze BFX | Yamaha NSC120 | BK Monolith sub | Toshiba HD-EP35 HD-DVD | Samsung BD-P1400 BluRay Player | Pioneer DV-575 | Squeezebox3 | Virgin Media V+ Box
    PC: Asus P5B | Core2duo 2.13GHz | 2GB DDR2 PC6400 | Inno3d iChill 7900GS | Auzentech X-Plosion 7.1 | 250GB | 500GB | NEC DVDRW | Dual AG Neovo 19"
    HTPC: | Core2Duo E6420 2.13GHz | 2GB DDR2 | 250GBx2 | Radeon X1300 | Terratec Aureon 7.1 | Windows MCE 2005
    Laptop: 1.5GHz Centrino | 512MB | 60GB | 15" Wide TFT | Wifi | DVDRW


  10. #10
    Registered+
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Nottingham
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    Have you installed the service packs????

    XP wont recognise drives over 120GB without the service packs installed.

    Try that.

    --- Z ---

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    433
    Thanks
    2
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • megatron's system
      • Motherboard:
      • Asus P5Q-Deluxe
      • CPU:
      • q9550
      • Memory:
      • G.Skill PI8800 1150Mhz DDR2
      • Storage:
      • 4.7Tb Caviar EARS 2Tb, EACS 1Tb, 7k1000.b, Spinpoint 200Mb, Seagate 500Gb ST3500641AS
      • Graphics card(s):
      • Asus Voltage Tweak 5770 (egg shape cooler)
      • PSU:
      • Corsair HX850
      • Case:
      • P180 Antec
      • Operating System:
      • Win7 6bit
      • Monitor(s):
      • Samsung SyncMaster 2232BW
      • Internet:
      • Virgin Media 20Mb (XL)
    Use ur mobo cd for Nforce drivers to start.

  12. #12
    Theoretical Element Spud1's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    North West
    Posts
    7,053
    Thanks
    259
    Thanked
    265 times in 208 posts
    • Spud1's system
      • Motherboard:
      • Mac Pro
      • CPU:
      • 2x 2.8ghz Quad Core Xeons (octo-core)
      • Memory:
      • 4gb DDR2 FB-Dimm
      • Storage:
      • 1x1TB, 1x320gb, 2x500gb, 1x250gb, 120GB SSD
      • Graphics card(s):
      • Nvidia Geforce 560Ti
      • PSU:
      • Mac pro PSU
      • Case:
      • Mac Pro Case
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Monitor(s):
      • 1x22" LG 3D TFT 1x 19" ViewSonic
      • Internet:
      • 80mb BT Infinity
    try the tools available from the recovery console (boot off the XP CD to get to them) - search the MS knowledgebase to find out what they do

  13. #13
    only the finest beef
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    1,175
    Thanks
    4
    Thanked
    0 times in 0 posts
    have you got another pc to try it in?

    not really experienced in this sort of thing but might be worth a try?

    hope you get it sorted.

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Petersfield, UK
    Posts
    1,755
    Thanks
    0
    Thanked
    0 times in 0 posts
    This has happened a couple of times to me when installing windows on another harddrive in the same computer. i dont know anything that will help. maybe go into DOS and see if you can copy the fiels onto the new hard drive? i did think of that last time it happened, but i forgot and formatted, luckily didnt lose too much work...
    | XP1600-m | ASUS AN78X Deluxe | r9700 pro | 2x512mb pc37000 |

  15. #15
    Wats ur tale mothergoose?
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Glasgow
    Posts
    882
    Thanks
    1
    Thanked
    3 times in 3 posts
    • Korky's system
      • Motherboard:
      • Abit IP35-Pro
      • CPU:
      • Intel Q6600
      • Memory:
      • 4GB Crucial Ballistix DDR2
      • Storage:
      • 2 x 160GB WD RE2 RAID0
      • Graphics card(s):
      • HD 4870x2
      • PSU:
      • XFX 850W
      • Case:
      • Cheapo
      • Operating System:
      • Windows Vista 32bit
      • Monitor(s):
      • 18" Hanns.G / 42" Panasonic G20
      • Internet:
      • 10Mbit Cable
    omg i know the perfect free tool for this, took me days of googling to find it, ill try and dig it out for u...

  16. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    433
    Thanks
    2
    Thanked
    0 times in 0 posts
    • megatron's system
      • Motherboard:
      • Asus P5Q-Deluxe
      • CPU:
      • q9550
      • Memory:
      • G.Skill PI8800 1150Mhz DDR2
      • Storage:
      • 4.7Tb Caviar EARS 2Tb, EACS 1Tb, 7k1000.b, Spinpoint 200Mb, Seagate 500Gb ST3500641AS
      • Graphics card(s):
      • Asus Voltage Tweak 5770 (egg shape cooler)
      • PSU:
      • Corsair HX850
      • Case:
      • P180 Antec
      • Operating System:
      • Win7 6bit
      • Monitor(s):
      • Samsung SyncMaster 2232BW
      • Internet:
      • Virgin Media 20Mb (XL)
    Makes u wearly of buying a bigger hard drive!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. urgent help needed. who's knows the K7N2 mobo??
    By silent in forum PC Hardware and Components
    Replies: 11
    Last Post: 19-12-2003, 08:49 PM
  2. urgent recipe needed... Whole Roast Brown Onion...
    By scottyman in forum Kitchen and Cooking
    Replies: 5
    Last Post: 14-12-2003, 10:40 AM
  3. URGENT help needed please guys!
    By steve threlfall in forum Software
    Replies: 9
    Last Post: 15-10-2003, 01:54 PM
  4. Radeon 8500 linux driver install problems
    By Dorza in forum Software
    Replies: 0
    Last Post: 22-09-2003, 12:00 PM
  5. URGENT help needed
    By Howard in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 18-08-2003, 09:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •