Page 40 of 41 FirstFirst ... 1020303738394041 LastLast
Results 625 to 640 of 646

Thread: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

  1. #625
    Registered User
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Hamilton
    Posts
    1,120
    Thanks
    2
    Thanked
    22 times in 21 posts

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    hi gLk*zaP
    It may be your memory as clunk suggests,but

    It sounds similar to issues i've been having occasionally, although i have an OC on.

    My solution is as clunk says try with 1 stick.
    i've been able to boot then getting the oc failed message.
    I've found that once i can post, i can add back my 2nd stick.
    Subsequent memory testing/orthois produces nil errors.
    It will run fine for a while then it will recur occasionally when rebooted.

    Our symptoms are also described here Asus P5K-Deluxe: Flashed BIOS - Boots Fine but "NO SCREEN!" Post 10 is similar solution to what i'm having to do.

  2. #626
    Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    82
    Thanks
    9
    Thanked
    7 times in 4 posts
    • gLk*zaP's system
      • Motherboard:
      • Asus P5K Deluxe WiFi P35
      • CPU:
      • Intel E6850, Noctua 2x 120mm Air
      • Memory:
      • 2x1GB OCZ Platinum Rev2 DDR2-800 CL4
      • Storage:
      • Samsung SP2504C 3x 250GB
      • Graphics card(s):
      • Asus GeForce 7950GT 512MB PCIe
      • PSU:
      • Seasonic SS12-650HT
      • Case:
      • Chieftec CS-101
      • Monitor(s):
      • Hyundai L90D+
      • Internet:
      • 1.5 MBit/s DSL

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Thanks to you two again

    PC is back up now, one ram stick died. The other is working fine so far.
    Tried to put the dead one back in, not booting. Tried all slots too.
    Guess i need to RMA the pair then. Thank god i have a notebook around for the time
    Mainboard: Asus P5K Deluxe WiFi, Bios 0501 CPU: Intel Core 2 Duo E6850 @ 3.3 GHz 8x415 1.35v C1E/PECI
    Heatsink: Noctua NH-U12F, Noctua 120mm Fan, AS5 RAM: 2x1GB OCZ Platinum DDR2 @ 1067 MHz 5-5-5-15
    PSU: Seasonic SS12-650HT 4x 18A/12v Graphics: Asus GeForce 7950GT 512MB passive cooled with Accelero S1
    Case: Antec P182-SE Chrome Edition OS: XP x86
    SuperPI 1M: 13.187 sec (@3.92GHz) 3DMark06: 5.564, CPU 2.646 (@3.0GHz)

  3. #627
    Registered User
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Hamilton
    Posts
    1,120
    Thanks
    2
    Thanked
    22 times in 21 posts

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Soirry that's tough, i had my 1st set of crucial go a couple of months ago. I was grateful they do a cross ship option , so i could at least linp on with the good module till the new set came.

    luck

  4. #628
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    I'm having a weird problem:

    One of my hard drives is 'disconnecting' whilst windows is running (RAID 0) which causes an unknown hard error (or a BSOD) somewhat unsurprisingly. Reboot and everythings ok for an interdeterminate period of time.. Is one of my drives dying? I've got some new ones on order in case (should arrive today) but it's weird nonetheless.. I get no corruption or other errors. I once saw the intel tray icon pop up briefly saying there was a drive issue. I'm still with the 311 BIOS as when i tried the latest beta it wasn't stable (though this may of been the drive problem again).

    I also get a problem where sometimes i get no video output on startup (POST etc) which resolves when windows loads. Pretty sure this is the GTX's fault tho. I hate/love that darn card.

    TBH this system is an unstable POS compared to my last (Asus/Athlon) system!
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  5. #629
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Okey dokey...

    The no video problem at startup, is generally caused by one dead or dying stick of RAM.

    Take one of them out and boot up, memtest with v1.70 test 5 for a minimum of 2 hours. If there are any errors, its likely that you have a bad stick.

    The RAM problem, would also explain your other problems, although it would be better to check the RAM first, just to be sure, before we start trying to fix your RAID, in case the RAID is ok

    But, definitely sounds like RAM
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  6. #630
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Ok - interesting take on things and i'll roll with that Clunk - does this board have the USB legacy support memtest incompatibility problem btw?

    The weird thing with the video is that it resolves once windows loads (the PC is otherwise running/booting up fine).

    I'll have a couple of new drives anyway (even if I don't use them in this system they'll be going in another) to test.
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  7. #631
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    You can disable the legacy USB thing just to be sure, but it hasnt affected my memtest results so far...it has affected a few other things, so I always say that if you arent specifically using legacy USB, then disable it.

    Ok, well, as you say, it could be the graphics card, but its worth checking the RAM first

    Do you have another PCI-E card you can try?
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  8. #632
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Yeah RAM check first is always sensible. It's doing loops of test#5 now (passed the first one). I've got the memory manually set to 4-4-4-12 @ 2.2V, 800mhz (as per labelled) btw. I'm at stock for everything else (2.4)
    I've got a few other PCI-E cards i could give a go and the new drives have turned up too. If a drive was 'disconnecting' whilst windows was running i'd expect things to go pear shaped (and they do). Bear in mind these are 7200.10's so.. depends if you believe the rumours I guess

    I'd say it's stable on the desktop - it only piles over in-game. I sometimes see a dialog box from windows which says "hard error" (and not much else) which i've never seen before. I've had a few BSODs which could well be RAM as they don't list a driver and the stop codes look fairly ram-y to me.



    10 passes now.

    -------------

    Got bored of running memtest so went to windows:


    Here's the exact dialog I see:

    "Windows System Error"

    "Unknown Hard Error"

    (there's a OK button and nothing else). Press it and another pops up. The systems running but it's imposible to interact with any open apps etc. It really does suggest the disk has frozen/gorn.
    Last edited by dangel; 05-10-2007 at 06:02 PM.
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  9. #633
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    I've actually got it in the error state now and I happened to leave a directory opus browser window open - clicking on any volume on the raid array gives an I/O timeout.. i'm gonna see if i can access a CD.. nope, but i guess if i'd had the cd in beforehand.. hmmm might try the new drives and if it's still unstable i'll run memtest all night long (all niiight all niiight).
    Last edited by dangel; 05-10-2007 at 03:02 PM.
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  10. #634
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Maybe I've misunderstood what you wrote above, but how have you managed a windows error in memtest?

    So, you have disabled legacy USB?
    If you have a SATA cd/dvd, unplug it from the motherboard for testing.

    See if it still does it.
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  11. #635
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Sorry yeah i got bored watching memtest so i decided to play with it a bit to see i could reproduce the fault (in WinXP). I've just disabled legacy USB and it'll now sit running memtest (alll tests) for the next six hours or so. I do have a SATA DVD drive - why disconnect it (out of pure interest)?

    I know I should of waiting longer for memtest but i managed a couple of hours of gaming rather than being bored Now i'm not using it it can run memtest all night (if necessary). Generally I'm happy with one pass but i'll do several over the next few hours to be 100% sure the memory isn't the issue.

    I'll edit my posts for less randomness lol
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  12. #636
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    The reason for unplugging the SATA drive is that *some* SATA optical drives can cause a bit of a kerfuffle (thats the technical wordage ), so it is just another thing to rule out when testing something like this.

    Have you got the memory remap function thing enabled? its in the northbridge section of the BIOS

    I'm just thinking of things that can potentially cause odd problems...
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  13. Received thanks from:

    dangel (05-10-2007)

  14. #637
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Much appreciated - it's good to have someone to sound off against when tracking these issues!

    OK I'll unplug the DVDR once the memtest is complete (it's 1.7 passes through now no errors). Not sure about the memory remap thing - i haven't touched it from default most likely. I'll go check now

    Yes it's enabled
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  15. #638
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Ive had sticks that have gone for a couple of hours and then produced errors...its always best to put a fan over the sticks while memtesting as well (in case you didnt already), especially as yours is 2.2v RAM.
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

  16. #639
    Lovely chap dangel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    8,385
    Thanks
    407
    Thanked
    449 times in 331 posts
    • dangel's system
      • Motherboard:
      • See My Sig
      • CPU:
      • See My Sig
      • Memory:
      • See My Sig
      • Storage:
      • See My Sig
      • Graphics card(s):
      • See My Sig
      • PSU:
      • See My Sig
      • Case:
      • See My Sig
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Monitor(s):
      • See My Sig
      • Internet:
      • 60mbit Sky LLU

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    I didn't put a fan on and they're er.. boiling one 30" fan on full now - it's gone 4:21 with no errors, six passes (all tests) so far.

    The problem can occur right after boot (from cold) or 2 hours later. Mostly it's sooner rather than later though.
    System 001: Maximus VII Formula, 4790k i7, RTX 2080ti FE (incoming), 16GIG Corsair Vengence DDR3 RAM CL9, Corsair HX1000, ROG SWIFT PG278Q , SSDs, Antec 1200 case, All watercooled. [main]
    System 002: A8 3850 APU, ASUS uATX FM1A75 MB, 4GB Corsair Vengeance DDR3, Corsair psu, OCZ Agility 3, 1TB F3, Dell 2001FP 20" LCD, £7's worth of 5.1 speakers (they rock) Windows 7 x64[wife/server]
    System 003: AsRock MB, APU, 8 GIG Corsair, Silverstone HTPC case, stock cooler, GT220 1gbDDR3, WD Green 3TB, Kingston 40gb SSD, MCE Remote, Panasonic 50" LCD (87BDX) via HDMI Windows 8.1.1 (32) [media centre]
    System 004: Asus UL50AT Intel Core 2 Duo,4GB, Intel Gen 2 80GB SSD, Win 8.1.1 x64 [no justification]
    System 005: HP Proliant N40L Microserver, 4x2TB drives, fan mod, Pico PSU mod, Win7 x86 [file server]
    System 006: Dell Optiplex 9010, i7, 8gb, 128gb Samsung 830 x 2 (boot and VM drive), 1TB WD HDD, ATI something, Windows 8.1.1 x64 RTM [work]


  17. #640
    Flat cap, Whippets, Cave. Clunk's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11,056
    Thanks
    360
    Thanked
    725 times in 459 posts

    Re: P5K Deluxe Wifi AP Thread.

    Ok, well I think we can say that the RAM is fine

    You say you can recreate the problem? I'm just wondering if it has done it since you disabled the legacy USB?
    Quote Originally Posted by Blitzen View Post
    stupid betond belief.
    You owe it to yourself to click here really.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Asus P5B DeLuxe WiFi AP
    By billbruen in forum PC Hardware and Components
    Replies: 89
    Last Post: 19-04-2008, 07:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •